Opisi materialov:
NU01 - univerzalne nalepke
Univerzalne nalepke NU01 so namenjene splošni uporabi tako doma kot tudi v pisarni. Namenjene so za izdelavo nalepk za deklaracije, črtne kode, naslavljanje, ...
Nalepka je sestavljena iz 70 g/m2 papirja, trajnega lepila in nosilnega 50 g/m2 papirja.
NU02 - univerzalne odstranljive nalepke
Univerzalne odstranljive nalepke NU02 so namenjene označevanju blaga in izdelkov, kjer želimo da se nalepka ko jo ne potrebujemo več odstrani brez drgnjenja ali namakanja. Tak primer so deklaracije ali cene v trgovinah.
Nalepka je sestavljena iz osnovnega 70 g/m2 papirja, začasnega lepila in nosilnega 50 g/m2 papirja.
NU03 - univerzalne prekrivne nalepke
Univerzalne prekrivne nalepke NU03 so namenjene povsod, kjer potrebujemo dobro prekrivanje originalnega besedila, prekrivanje napak, ...
Nalepke so narejene iz osnovnega opaque 70 g/m2 papirja, trajnega lepila in nosilnega 50 g/m2 sloja.
NU19 - univerzalne sijajne gloss nalepke
Univerzalni visokosijajno premazni samolepilni papir
(170 gr/m2)
NU30 - univerzalne flourescentne zelene nalepke
Univerzalne flourescentne nalepke NU30 so namenjene za intenzivno označevanje. Uporabimo jih, kjer želimo pritegniti pozornost uporabnikov.
NU31 - univerzalne flourescentne rumene nalepke
Univerzalne flourescentne nalepke NU31 so namenjene za intenzivno označevanje. Uporabimo jih, kjer želimo pritegniti pozornost uporabnikov.
NU32 - univerzalne flourescentne rdeče nalepke
Univerzalne flourescentne nalepke NU32 so namenjene za intenzivno označevanje. Uporabimo jih, kjer želimo pritegniti pozornost uporabnikov.
NU33 - univerzalne flourescentne oranžne nalepke
Univerzalne flourescentne nalepke NU33 so namenjene za intenzivno označevanje. Uporabimo jih, kjer želimo pritegniti pozornost uporabnikov.
NU34 - univerzalne flourescentne pink nalepke
Univerzalne flourescentne nalepke NU34 so namenjene za intenzivno označevanje. Uporabimo jih, kjer želimo pritegniti pozornost uporabnikov.
NU89 - univerzalna visoko sijajna PE folija za hladno laminiranje
Prozorna samolepilna polyetilenska folija za hladno plastificiranje. Namenjena za trajno zaščito predvsem inkjet izpisov. Izpisi postanejo odporni na drgnenje in vodo.
NL36 - mat prosojna PE samolepilna folija za laserske tiskalnike
Mat prozorna polyesterska folija za laserske tiskalnike. Namenjena za izdelavo posebnih permanentnih nalepk za ohišja, kontrolne plošče in druge artikle.
NL40 - sijajno prosojna PE samolepilna folija za laserske tiskalnike
Sijajna kristalno prozorna polyesterska folija za laserske tiskalnike in kopirne stroje. Namenjena za izdelavo posebnih permanentnih nalepk za ohišja in razne druge artikle.
NL50 - mat bela PE samolepilna folija za laserske tiskalnike
Mat bela polyesterska folija za laserske tiskalnike in fotokopirne stroje. Namenjena za izdelavo posebnih permanentnih etiket, nalepk za (predvsem plastične) artikle.
NL55 - mat srebrna PE samolepilna folija za laserske tiskalnike
Mat srebrna polyesterska folija za laserske tiskalnike in fotokopirne stroje. Namenjena za izdelavo posebnih permanentnih etiket, nalepk za ohišja, aparate in plastične artikle.